TRENDOVI

Ove sezone nosimo metalik komade u kojima nećete proći nezapaženo!

Odabir za upečatljive modne priče!

Pred nama je nova jesenska modna sezona, a iako su neki od sinonima slojevito odijevanje, tople boje i zaigrani krojevi, moramo priznati da su omiljeni brendovi predstavili poprilično upečatljive kolekcije namijenjene večernjim prigodama. Tako se najviše ističu metalik komadi koji se mogu kombinirati na mali milijun načina, a koji uvijek izgledaju jednako dobro, pa predlažemo da svakako provjerite što se nalazi u ponudi i nadopunite kolekciju.

Iako je metalik nijansa koju nerijetko povezujemo s večernjim izlascima ili posebnim prigodama, riječ je o odabiru koji može funkcionirati i u dnevnim varijantama. Primjerice, Zara ima divne klasične balerinske koje bez problema kombiniramo s omiljenim trapericama ili haljinama, a odličan odabir za dnevne kombinacije su i torbe koje će u tren oka podići svaki styling. Isto tako, odvažan komad su i metalik hlače koje nosimo s efektnim topovima ili košuljama, ali i jednostavnim puloverima i traper jaknama ako je riječ o casual kombinacijama. S druge strane, večernje varijante i metalik nijansa jako se vole, a nama su za oko zapele cipele na petu koje su sjajan odabir želite li kombinaciji podariti dašak odvažnog looka ili pak minimalističkom ruhu podariti upečatljiv efekt.

Volite li eksperimentirati s modom, u H&M-u smo pronašli zanimljiv top koji već sad vidimo u sljedećoj kombinaciji; crno oversized odijelo, jednostavne salonke i minimalistička torba. U spomenutoj kombinaciji top će u potpunosti doći do izražaja, a vaš outfit bit će jako chic.

Stoga, kako bismo vam potaknuli na kupnju nekoliko metalik odjevnih komada, u nastavku potražite neke od favorita iz aktualne ponude popularnih brendova!

Mango (450 kn)

Mango (1400 kn)

IRO (595 €)

Self Portrait (£550)

The Attico (€670)

Lily & Bean (£79)

H&M (34,99 €)

GAUGE81 (€590)

Zara (350 kn)

Selfridges (£705)

Zara (200 kn)

Zara (230 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, IRO, Self Portrait, The Attico, Lily & Bean, H&M, GAUGE81, Selfridges
Objavljeno: 24.09.2022. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p