TRENDOVI

Ove sezone u modi su ponovno velike torbe, a mi smo izdvojili najljepše modele koji su nas osvojili na prvu!

Modeli s kojima ne možete pogriješiti!
Svi će se složiti s činjenicom da, kada je riječ o obožavanim torbicama, ne postoji univerzalnija niti praktičnija torba od - velike torbe. Poznatije pod nazivom “shopper bag”, upravo su jednostavnost i praktičnost ovakvih modela ono što ih čini idealnim za bilo koji zadatak, a zbog čega velike “shopper” torbe baš nikada neće izaći iz mode…

A sudeći prema bogatoj ponudi omiljenih brendova koji su ove sezone u svoje kolekcije uvrstili pregršt modela “shopper” torbi, sasvim je jasno kako će velike torbe u nadolazećem, prijelaznom razdoblju biti apsolutni hit. Izrađene od pamuka, kože, platna ili pak najlona, “shopper” torbe zahvaljujući svom nestrukturiranom, proširivom obliku nude beskonačno mnogo opcija za različite prigode, a ono što je uočljivo jest da su posebno popularne (i praktične) u poslovnom svijetu. No, u pravoj veličini i od pravog materijala, svaka velika torba može postati glamuroznija i tako sjajno funkcionirati u nešto svečanijim, večernjim outfitima. Dizajnirane za nošenje na ramenu ili preko tijela, “shopper” torbe čine svako iskustvo nošenja nezgrapnog sadržaja (kao što su namirnice ili pak tenisice za trening) mnogo lakšim i jednostavnijim!
 
Kako bismo vam olakšali izbor u moru sve bogatijih opcija, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita koje smo brže bolje spremili u košaricu, a koje će sjajno izgledati u vašim novim, jesensko-zimskim outfitima! 

Zara (300 kn)

 Zara (230 kn)

 Zara (800 kn)

Reserved (260 kn)

 Reserved (260 kn)

 Reserved (260 kn)

 Reserved (300 kn)

Mango (179 kn)

 Mango (1300 kn)

 Mango (350 kn)

 Mango (350 kn)

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.11.2022. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p