TRENDOVI

Ove srcolike naušnice obožavaju 'it' djevojke: Identičan model pronašli smo u Reservedu

Nose se statement naušnice

Motiv srca neizbježan je u kolekcijama povodom Valentinova, a suptilan način provlačenja romantike kroz outfit je nakit. Iako nema ništa suptilno u statement naušnicama, jedan detalj poput njih dovoljan je da umjereno 'začinite' jednostavne kombinacije. Već smo pisali da je statement nakit jedan od velikih trendova koji će obilježiti 2024., a u prilog tomu ide i ponuda modnih dodataka u kolekcijama 'high street' brendova.

U Reserved kolekciji Valentine's day uočili smo par pozlaćenih naušnica koje se sastoje od dva srca, a neodoljivo podsjećaju na model Marie brenda Aureum. Marie model više puta smo vidjeli na 'it' djevojkama, što uopće ne čudi jer je dizajnerica i osnivačica brenda poznata influencerica Cass DiMicco. Aureum modele naušnica i drugog nakita vole nositi Hailey Bieber, Sofia Vergara, Matilda Djerf, Alison Toby, Emma Rose, Camila Coelho i Sara Sampaio.

Aureum naušnice izrađene su od 24 K zlata pa je i njihova cijena znatno viša od Reservedove 'HighStreet' varijante. Naušnice ostavljaju gotovo identičan dojam, oba modela sastoje se od manjeg srca koje se pričvršćuje za uho i većeg koji visi. Jedina razlika je što Marie model ima izraženu liniju koja obrubljuje srca, dok Reserved model djeluje oblije. Iako se radi o bižuteriji, srcolike naušnice iz Reserveda imaju 24 K premaz pa možemo pretpostaviti da neće tako brzo promijeniti boju, također srca su „prazna“ sa stražnje strane pa naušnice neće toliko opteretiti uho.

(15,99 €)

Foto: Instagram, Reserved
Objavljeno: 11.02.2024. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p