TRENDOVI

Oversized scrunchie gumica za kosu koju ovog ljeta obožavamo!

Detalj koji čini razliku!

Sada kada se i službeno nalazimo u ljetnom periodu godine, možemo se složiti da je krajnji trenutak za nabavu stylish detalja koji će podignuti svaku kombinaciju. Modni dodatci su ti koji čine razliku, stoga odabirom efektnih gumica za kosu nikako nećete pogriješiti, već naprotiv, kreirati styling koji će divno funkcionirati u svim ljetnim prigodama.

Unazad nekoliko sezona popularni scrunchie modeli gumica za kosu nametnuli su se kao neizostavni detalji koji svaku kombinaciju čine za nekoliko stepenica boljom. Kada govorimo o kombiniranju spomenutih gumica, riječ je o vrlo zaigranim modnim pričama koje asociraju na ljetnu neopterećenost i fluidnost te su savršen odabir za casual dnevne kombinacije. Naravno, osim u dnevnim, ovaj model gumica vrlo dobro izgleda i u večernjim izlascima, a pogotovo odlučite se za voluminozne modele.

U Bershki smo pronašli divne scrunchie gumice koje su nešto veće od uobičajenih, a dolaze u vibrantnim ljetnim nijansama, ali i onim klasičnim. Odabir crne ili bijele odličan je za večernje prigode, dok su razigrane boje pogodnije za chic dnevne varijante. Ove gumice osim što su vizualno atraktivne, donose i nevjerojatno praktičnost jer je s njima svaka frizura gotova u svega nekoliko trenutaka, pa ono što predlažemo je da što prije nabavite svoju i uživate u divnim te nadasve posebnim modnim pričama.

Objavljeno: 10.07.2020. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p