TRENDOVI

Ovih 5 high street torbica neodoljivo podsjećaju na must-have Polene modele

Šik modeli pristupačnih cijena

I ranije smo pisali o otmjenim modelima torbi francuskog brenda Polene, koje su na krilima trenda "tihog luksuza" potpuno osvojile društvene mreže. Na TikToku hashtag #polene broji više od 370 milijardi pregleda, a vlasnice ovih elegantnih kožnih torbi redom su oduševljene njihovom kvalitetom.

Jednostavne i klasične, a opet vrlo aktualno dizajna, ove su torbe jedan od omiljenih izbor poklonica minimalističkog stila. Lako je moguće kako je neki od must-have Polene modela i vama zapeo za oko - Dix u obliku polumjeseca, šik "shopper" Cyme, upečatljivi Neuf ili pak bestseller Beri siluete nalik kroasanu.

Cijene Polene torbi je znatno su pristupačnije od četveroznamenkastih cifri koje dosežu alternative poznatih brendova, a kreću se od 220 do 400 eura. Ipak, ako ste poželjeli sličan model u high street varijanti, imamo dobre vijesti za vas. U popularnim trgovinama poput Manga, Zare i Massimo Duttija može se pronaći nekoliko modela koji neodoljivo podsjećaju na neke od najpoželjnijih Polene modela, a mi smo izdvojili pet favorita.

Massimo Dutti (89,95 €)

Mango (29,99 €)

Zara (119,00 €)

Arket (149,00 €)

Stradivarius (17,99 €)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Arket, Massimo Dutti, Stradivarius
Objavljeno: 19.11.2023. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p