TRENDOVI

Ovih dana puno se šuškalo o brendu About You koji je konačno dostupan u Hrvatskoj!

Nova online shopping destinacija koja osvaja na prvu!

Nakon Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Belgije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Baltičkih zemalja ABOUT YOU lansira svoju online trgovinu i u Hrvatskoj. Slavlju otvaranja online trgovine pridružile su se mnoge utjecajne osobe s hrvatske scene poput Marijane Batinić, Elle Dvornik, Andree Andrassy, Slavka Sobina, Lane Jurčević i mnogih drugih.

ABOUT YOU je prva online shopping destinacija na kojoj svatko može otkriti modu, inspirirati se i kupovati odjeću koja odgovara pojedinačnom osobnom stilu. Ova online modna trgovina digitalizira tradicionalno iskustvo odlaska u kupovinu, a dostupna je putem računala, tableta i pametnog telefona kao i putem nagrađivane ABOUT YOU aplikacije. U Hrvatskoj, ova isključivo online trgovina nudi više od 100 000 proizvoda više od 700 brendova od koji su mnogi po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu. Kupovina na ovoj platformi nije samo zabavna već i potpuno sigurna. Sve se može naručiti uz besplatnu dostavu i raznim metodama plaćanja od kreditnih kartica do plaćanja pouzećem.

Uz to, kupci mogu u roku od 100 dana besplatno vratiti proizvode ako im ne odgovaraju tako da se kupnja može obavljati bez straha - u ugodnom okruženju doma ljubitelji mode mogu isprobavati koji god proizvod odgovara njihovom ukusu i vratiti sve što im se ne sviđa potpuno besplatno. Uz limitirani popust od 25% kao znak dobrodošlice u prvom tjednu nakon lansiranja, modna online trgovina ABOUT YOU poziva kupce iz Hrvatske da isprobaju novo, inspirirajuće iskustvo shoppinga. Kod se može pronaći na službenoj stranici!

Foto: PR
Objavljeno: 08.09.2020. u 12:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p