TRENDOVI

Ovo će biti najtraženija torbica u 2021. godini!

Kultni komad kuće Prada za kojeg će se tražiti primjerak više
Prada je oduvijek bila brend koji je uspijevao privlačiti brojne obožavatelje bez pretjeranog ulaganja u marketing, isključivo radi neporecivo dobrog dizajna. Ono što je Prada učinila u posljednje dvije godine dokaz je kako itekako dobro znaju što rade. Od trendi modela Monolith čizama s mini torbicom zbog kojeg ne postoji gotovo jedna high street kolekcija koja nije inspirirana istima izbacila vlastitu, naravno pristupačniju verziju, do Re-Edition Nylon Mini torbice koju smo svakodnevno gledali čitavo proteklo ljeto na ramenima poznatih stylish djevojaka... a koji model će ju naslijediti u 2021. godini?

Elegantan 'hobo' dizajn fluidnog oblika i s prepoznatljivim 'trokutićem' brenda te izrađena od kože, Pradina Cleo torba bit će na wish listi svake zaljubljenice u modu. U pitanju je minimalistički komad koji će uvijek biti klasičan komad koji odolijeva sezonama i trendovima. Upravo je Cleo torba rasprodana na već nekoliko velikih shopping platformi, a feed društvenih mreža s djevojkama poput Camille Charriere i Emili Sindev čini ovo 'it' modelom za predstojeće mjesece.


Torba dolazi u nekoliko boja, od klasičnih neboja u crnoj i bijeloj varijanti, ali u pastelnim nijansama poput pistacija zelene i 'baby pink' ružičaste. Ipak, vjerojatno najupečatljivi model je ovaj u srebrenoj metalik boji stvorenom za sve djevojke odvažnog stila koje se ne boje eksperimentirati. Iako je torba rasporadana na mnogim online shopping platformama, još uvijek je moguće istu pronaći na stranicama Selfridges, a cijena joj doseže pozamašne iznose. Da biste posjedovali jednu od ovih ljepotica, morat ćete izdvojiti otprilike 1440 funti. Prava mala investija, zar ne?

Foto: Prada, Instagram, MatchesFashion.com
Objavljeno: 20.01.2021. u 13:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p