MODNI DODACI

Ovo je 'it' komad jeseni!

Pelerina se vratila u velikom stilu
 
Ako ste kolovoz proveli lijeno se lješkareći u boemskim kaftanima, skriveni iza ogromnih sunčanih naočala s knjigom u jednoj i čašom vina u drugoj ruci, stiglo je vrijeme da vas vratimo u realnost. Onu trendovsku, prvotno. 

Naime, dok smo svi mislima bili zadubljeni u stranice knjiga koje smo napokon uspjeli dohvatiti, ne mareći pretjerano za sezonu koja nas čeka, svjetske trendseterice već su dobrano zaronile u jesenske trendove koji će u manjoj ili većoj mjeri zahvatiti i naše ormare. Ovaj o kojem danas govorimo nesumnjivo je jedan od najvećih trendova sezone.

Pelerina, pončo ili jednostavno ogrtač stil je koji je nanovo predstavio Burberry za predstojeću sezonu i učinio ga masivnim trendom. Luksuzan, topao i vrlo udoban, nije čudo da su ga na prvi pogled zavoljele brojne trendseterice. Posljedično, high street brandovi su brže bolje uskočili na ovaj vlak i ponudili nam brojne pristupačnije opcije. Ogrtač koji izgleda vrlo elegantno, ženstveno i istovremeno retro, učinit će i od običnih traperica i majice cool kombinaciju. S druge strane, možete ga dotjerati tako da izgleda kao da ste upravo izašli sa seta Gossip Girl.
 


 
Burberry Prorsum

The Row

Mango

H&M

 
Zara
 
M.M.

photos: pinterest, zara, h&m, mango, net-a-porter
Objavljeno: 08.09.2014. u 18:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p