TRENDOVI

Ovo je model haljine koji se mora pronaći u svakom ženskom ormaru!

Odabir koji uvijek izgleda sjajno!

Jednostavna, minimalistička, a toliko zavodljiva, slip haljina je modni imperativ koji nikako ne smijete preskočiti. Glavna karakteristika ove haljine su tanke naramenice koje otkrivaju vrat i ramena te fokusiraju ženstvenost i senzualnost. Stoga, bez obzira na to što su topliji dani kalendarsko daleko, elegantne i ženstvene haljine uvijek su poželjan modni komad.

Svileni materijali savršeno prate siluetu tijela te naglašavaju samo ono najljepše, a s dužinom se možete igrati te je u potpunosti prilagoditi svojim željama i stilu. Neka standardna dužina slip haljine je do ispod koljena, no dolaze i u sjajnim mini izdanjima. Iako su odlike ovog modela potpuna jednostavnost, slip haljina može biti ukrašena čipkom, perlama ili zanimljivim naborima, kao i volanima koji su posebno atraktivni ako se nalaze na leđima jer ih na vrlo decentan način otkrivaju. Slip haljina je idealna za toplije dane, ali možete je bez problema nositi i po zimi i to tako da ispod nje kombinirate minimalističku dolčevitu ili pak efektnu košulju. Ova kombinacija odlično će funkcionirati u dnevnim varijantama upotpunite li je trendi gležnjačama ili udobnim tenisicama.

Ovaj fantastičan model haljine dostupan je u gotovo svim omiljenim high street trgovinama, stoga kako biste s lakoćom pronašli predivne modele i upotpunili kolekciju, u nastavku smo izdvojili nekoliko ‘must have’ komada koji će vas sigurno osvojiti na prvu!

Zara (230 kn)

H&M (17,99 €), Galvan ($1,400)

&OtherStories (40 €)

Zara (230 kn), H&M (39,99 €)

Uterque (1200 kn)

Bershka (140 kn), Reformation ($200)

Reformation ($280)

Renaissance Renaissance ($1,075), Zara (200 kn)

Bershka (180 kn)

H&M (17,99 €), Galvan ($1,400)

Foto: Instagram, Zara, H&M, &OtherStories, Uterque, Bershka, Net-a-Porter
Objavljeno: 10.11.2021. u 16:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p