TRENDOVI

Ovo je najtraženiji jesenski kardigan koji je podigao veliku prašinu!

Model o kojem se ne prestaje pričati!

Iako smo već navikli da nam modni svijet iznova servira neke nove, katkad pomalo neočekivane ideje, ovog puta riječ je uobičajenom jesenskom komadu koji dolazi u posve novom dizajnu. Radi se o kardiganu, odjevnom predmetu koji je sinonim za udobnost i casual look, stoga kako je moguće da upravo kardigan postane jedan od najsenzualnijih jesenskih komada?

Da, dobro ste pročitali, kardigan i senzualnost u istoj rečenici. Ovu naizgled nespojivu kombinaciju Jacquemus je učinio itekako atraktivnom, dinamičnom i šokantnom jer o kardiganima iz recentne jesenske kolekcije ne prestaje se pričati. O čemu je točno riječ?

Naime, Jacquemus kardigani su provokativni, kratko rezani modeli s decentnim kopčama koje više otkrivaju nego što skrivaju, a kao takvi nosivi samo u određenim situacijama. Ipak, ove kardigane ne morate nositi ‘na golo’ kao što to čine Kendall Jenner ili Bella Hadid, već ih kombinirati s tanjim majicama ili topovima te na taj način učiniti nešto nosivijima.

Kao veliki obožavatelji dizajnera, moramo priznati da nam se ovi seksepilni kardigani sviđaju jer pomiču granice i otvaraju velik poligon za eksperimentiranje i osmišljavanje kreativnih kombinacija, a i bez problema ih možemo zamisliti kao glavne zvijezde modnih editorijala. Stoga, na pitanje treba li vam jedan takav komad u ormaru, mi glasamo 'DA', a ako vam je originalna verzija ipak nepristupačna, vjerujemo da će se slična vrlo brzo moći pronaći u ponudi pristupačnih high street trgovina jer Jacquemus je već odavno dokazao da baš sve što predstavi brzinom svjetlosti postane trend!

U nastavku smo izdvojili nekoliko varijanti kardigana iz nove kolekcije, a ostatak potražite na sljedećem linku!

La maille Neve

La maille Neve

La maille Pralù

La maille Pralù longue

Le cardigan Alzou

Le cardigan Alzou

La maille Pralù longue

Foto: Jacquemus, Instagram
Objavljeno: 27.08.2021. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p