TRENDOVI

Ovo je već sad jedan od najprodavanijih kaputa, a nabaviti ga još uvijek stignete u Zari!

Model kojem ne možemo odoljeti!

Dolaze nam sve hladniji dani, a to znači samo jedno, vrijeme je za nabavu novog kaputa. Kaput je prije svega komad koji je tu da nas grije, ali naravno, nije naodmet niti stylish modna nota. Srećom, omiljeni high street brendovi nude pregršt modela pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem stilu, a nama je ovog puta za oko zapeo Zarin model koji ne prestaje oduševljavati.

Riječ je o kaputu koji dolazi u hit boji sezone, a koji je upotpunjen sa zanimljivim reverima i jednostavnim, ali posebnim ovratnikom. Isto tako, riječ je o limited edition komadu pa želite li ga imati u svojoj kolekciji, predlažemo da požurite s kupnjom jer je ovo kaput koji već sad uživa titulu ‘must have’ zimskog ulova. Kada govorimo o samom kombiniranju, vibrantna zelena boja upotpunit će svaku kombinaciju na pravi način, razbiti zimsko sivilo, ali i potaknuti na nešto zaigranije modne priče. Ipak, volite li ostati u okvirima minimalizma, zelena boja, kao i sam kroj kaputa, odlično će se uklopiti i u takvu estetiku.

Nama se posebno sviđa i činjenica što je kaput reljefnog materijala, a to znači dinamičan i drugačiji pa ga vrlo lako možete nositi i u nešto posebnijim prigodama, odnosno nije rezerviran isključivo za dnevne outfite. Stoga, budući da smo sigurni kako vas je ovaj model osvojio na prvu, dobra vijest je ta što ga još uvijek možete kupiti i to putem sljedećeg linka!

Zara (900 kn)


Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 20.10.2021. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p