TRENDOVI

Ovo je već sad jedan od najtraženijih ljetnih komada!

Divan kimono za plažu koji morate imati!

Nakon što smo mjesecima odbrojavali dane do ljeta, konačno možemo odahnuti jer ono samo što nije. Upravo zato, upravo je sada idealan trenutak da krenete sa završnim pripremama, a shopping ključnih ljetnih modnih komada pri vrhu nam je liste slatkih briga. Tako osim odjeće za svaki dan, ne propuštamo zaviriti niti u ponudu za na more, a ovog puta za oko nam je zapao jedan jako efektan kimono!

Kimono je odličan odabir volite li pomiriti praktičnost s vrlo stylish dizajnom. Naime, odabirom kimona u svega nekoliko trenutaka kreirati ćete pomalo glamuroznu kombinaciju koja nije opterećujuća, a izgleda sjajno te je odlična za kombiniranje s ostatkom ljetnih modnih detalja. Mi smo baš jedan takav model pronašli u Stradivariusu, a riječ je o midi varijanti u bijeloj boji koja je ukrašena zanimljivim vezom u crnoj boji. Istovremeno neobičan, ali i jednostavan, ovaj kimono doista je pravi ljetni ‘must have’, a osim na more, nosimo ga i tijekom dana u kombinaciji s primjerice kratkim hlačicama i jednostavnim topom, no nisu isključene niti kratke haljine.


35,99 €

Isto tako, kimono ima i remen pomoću kojeg možete naglasiti struk, a to zapravo znači da ovaj model možete nositi i u formi haljine tijekom večernjih izlazaka. U tom slučaju, kombinirajte ga sa sandalama na potpeticu, a mi predlažemo da se odlučite za varijantu s remenčićima koji su ove sezone veliki hit. Također, chic odabir će biti i natikače, a pogotovo one u nešto upečatljivijoj boji koje će cijeloj kombinaciji dati sjajan kontrast i dinamiku! Stoga, možemo se složiti kako je riječ o sjajnom ljetnom ulovu, pa predlažemo da požurite u Stradivarius po svoj primjerak ovog divnog kimona!

 

 

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 19.05.2022. u 15:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p