TRENDOVI

Ovo je vjenčanica o kojoj se ne prestaje pričati! Biste li ju vi nosili?

Kardashian klan još jednom je dokazao da apsolutno vlada medijskim prostorom!

O obitelji Kardashian, kao i Jenner, ispisano je mali milijun redaka. Tako neki na sam spomen imena srčano preokrenu očima, dok drugi vide pozadinu cijele priče i marketinšku genijalnost ove obitelji. Proteklog vikenda sve oči ponovno su bile uprte u Kardashiane, a razlog tome je čak treće vjenčanje (za istog čovjeka) najstarije sestre. Kourtney Kardashian i Travis Baker svoje, još jedno sudbonosno ‘da’, izrekli su u talijanskom Portofinu i pogađate, zajedno s ostatkom obitelji - napravili spektakl!

Cijelo bivanje Kardashiana u Portofinu možemo opisati kao vrlo teatralno, a sve zahvaljujući poprilično interesantnoj kostimografiji koje niti jedan član nije bio lišen. U duhu talijanske mediteranske estetike, Dolce&Gabbana komadi dominirali su svakim stylingom pa smo tako gledajući ovu obitelj, pomislili da se možda nalaze na kakvoj tematskoj zabavi, što zapravo i nije daleko od istine. No, ipak, najviše se je pričalo upravo o modnom odabiru mladenke na čelu s poprilično dinamičnom vjenčanicom koja je ukrala baš sve poglede. Kourtney je nosila jedinstvenu D&G Alta Moda vjenčanicu, odnosno kratku čipkastu haljinu kojom se prožima prepoznatljiva kič estetika ovog talijanskog dvojca, a koja je inspirirana donjim rubljem 60-ih godina prošlog stoljeća. Također, raskošan veo svojevrsna je ‘točka na i' ovog karnevaliziranog vjenčanja, a tu je i ručno izrađen ukras za kosu koji simbolizira mediteranske motive raslinja.

 Ono što je izazvalo najviše pažnje je i vjerska ikonografija uklopljena u haljinu inspiriranu donjim rubljem. Djevica Marija, prikladni citati i sl., samo su dio cijele modne priče o kojoj se doista ne prestaje pričati, a koju su popratili i ostali članovi obitelji. Kim i Khloe koje nosi uske crne čipkaste haljine popraćene ikonografijom, sestre Jenner u autentičnim D&G cvjetnim haljinama, djeca koja također prate ‘scenografiju’ vjenčanja... samo su dodatna potvrda kako ova obitelj jako dobro zna što radi i apsolutno sve brendira bez greške, što je u ovom trenutku i D&G dobro došlo prisjetimo li se nedavnih skandala koji prate brend.

Također, i lokacija vjenčanja ima svoju poveznicu s cijelom idejnom strategijom, a riječ je o Villi Olivetti, domu Domenica i Stefana Gabbane. Impresivno i raskošno uređenje dojmljivog mediteranskog stila idealna je kulisa za sve stylinge koje je obitelj nosila, a predivan pogled na more u kombinaciji s uzvanicima, odaje pomalo sanjiv dojam starog crno-bijelog filma. Cijeli boravak Kardashian - Jennera u Italiji prožet je Dolce Vitom, temom iz koje niti jednom nisu izašli, stoga jedino što možemo zaključiti jest da ova obitelj jednostavno zna kako prodati sebe i sve što rade, a voljeli ih ili ne, moramo priznati da im to ide besprijekorno dobro!

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.05.2022. u 11:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p