MODNI DODACI

Ovo su čizme godine!

Veliki povratak "Chloe" čizmica

Model modne kuće Chloe naziva "Susan" (jesenska kolekcija 2008.) bez puno razmišljanja možemo nazvati čizmom godine! Zašto tako mislimo? Razloga je naravno više, no jedan od glavnih je taj da gotovo nema high street dućana koji u svojim aktualnim kolekcijama nije izbacio svoju verziju spomenutog modela, a internet je pun tutorijala kako iz klasične crne gležnjače napraviti "Susan" model.

Chloe

Chloe model drži cijenu, dolazi u više boja od kojih je definitivno najprodavanija crna, a odmah iza nje crvena. Ubrzo nakon što je modna kuća Chloe izbacila svoj "Susan" model, poznati miljenik otkačenih trendseterica - Jeffrey Campbell u ponudu je stavio svoj model naziva "Starburst" koji dolazi u crnoj, crvenoj i puderastoj boji. U novoj, jesenskoj kolekciji kuće Zara, zamijetili smo čizme sa zakovicama koje su nas iste sekunde asocirale na "Susan" model, a ovih dana smo i u Stradivariusu pronašli model na tu foru.

Od poznatih Hrvatica, prekrasna Ljupka Gojić Mikić već nekoliko godina nosi crveni Chloe model, kakav je nedavno nabavila i dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.08.2012. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p