TRENDOVI

Ovo su najljepše tenisice iz aktualne high street ponude omiljenih brendova!

Model koji nikad ne dosadi!

Iako se trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju, postoje određeni modni komadi koji su baš uvijek jednako tražen i popularni, a ovog puta riječ je o tenisicama. Možemo se složiti da tenisice ne poznaju godišnje doba jer ih nosimo baš uvijek, a ove proljetno-ljetne sezone osim klasičnih modela, u fokusu su oni s platformom!

Tenisice s platformom su zanimljiv spoj sportskog i nešto elegantnijeg looka koji u konačnici čine sjajnu stilsku sinergiju koja se s lakoćom kombinira u raznim varijantama. Ovakav tip tenisica možete nositi na omiljene hlače, traperice ili čak modele ravnog kroja s crtom, ali i na razno razne varijante haljina ili suknji. S druge strane, nikako ne smijemo zaboraviti niti na već dobro znane modele tenisica koji su vrlo klasični, ali i posebni jer svakoj kombinaciji podare neodoljivu casual notu.

Budući da se ove sezone jako nose odijela s bermudama ili običnim hlačama, predlažemo da spomenute varijante kombinirate upravo s tenisicama jer ćete na taj način kreirati vrlo dinamičan i drugačiji outfit koji sigurno neće proći nezapaženo. Isto tako, tenisice su obuća koja se nosi i do nekoliko sezona, stoga je riječ o ulogu koji je dugoročno isplativ, a kako bismo vam olakšali shopping i potražnju, zavirili su u aktualnu ponudu omiljenih brendova i izdvojili nekoliko divnih primjeraka za koje smo sigurni da će se uklopiti u svačiji stil odijevanja.

U nastavku potražite ključne modele tenisica iz aktualne ponude najdražih high street brendova!

Bershka (280 kn)

Sezane (120€), Reserved (160 kn)

Stradivarius (280 kn)

Stradivarius (230 kn)

Zara (350 kn, 400 kn)

Stradivarius (190 kn)

Reserved (160 kn), Sezane (130€)

Zara (450 kn)

Stradivarius (180 kn), Bershka (200 kn)

Foto: Instagram, Sezane, Reserved, Bershka, Zara, Stradivarius
Objavljeno: 19.04.2021. u 12:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p