TRENDOVI

Ovo su najljepši modeli šalova koje trenutno možete kupiti!

… jer još malo i vrijeme je za ‘must have’ zimski dodatak!

Iako se trenutno nalazimo u razdoblju u kojem temperature još nisu pokazale svoje ‘najniže’ lice, zapravo je pravi trenutak za kupnju ključnih modnih komada za prve prave hladne dane. Tako se šal nameće kao dodatak bez kojeg ne možemo, a koji osim što nas grije, svakoj kombinaciju pruža ‘ono nešto’.

Sigurni smo da se možemo složiti kako dobrih šalova nikad dosta, što zbog njihove funkcionalnosti, a što zbog estetskog dijela. Aktualna ponuda omiljenih brendova već je prepuna ovog odličnog modnog dodatka, a nama su za oko zapeli predimenzionirani modeli s uzorcima. Naime, odaberete li takav šal, ostatak kombinacije može biti u potpunosti minimalistički. Isto tako, nešto suptilnije varijante šalova idealne su za sve one koji vole decentan stil s pokojim naglašenim detaljem.

Nadalje, dobar šal je ulov kojeg ćete sigurno nositi dugi niz godina, stoga osim u ponudu popularnih high street brendova, nije loše zaviriti niti na high end police te nabaviti primjerice Acne Studios šal koji je vrlo poseban, upečatljiv i dugotrajan. Stoga, kako bismo vam olakšali odabir i suzili izbor, u nastavku potražite nekoliko stylish modela šalova za koje vjerujemo da će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil odijevanja!

Stradivarius (100 kn)

H&M (9,99 €, 59,99 €)

Reserved (160 kn)

H&M (9,99 €), Stradivarius (120 kn)

Acne Studios (€240)

Reserved (120 kn), Straadivarius (120 kn)

Reserved (120 kn)

Loro Piana ($1,100), Acne Studios (€200)

Bershka (120 kn)

Bershka (120 kn, 100 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Reserved, H&M, Stradivarius, Acne Studios, Net-a-Porter
Objavljeno: 08.10.2021. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p