TRENDOVI

Ovo su najljepši Reserved modeli čizama za hladnije dane!

Odlični modeli koje je lako kombinirati!

Pred nama su sve hladniji dani, a to znači da će udobne čizme ili gležnjače postati naši najbolji prijatelji. Srećom, riječ je o modelima koji su ujedno i vrlo stylish, lako se kombiniraju i uklapaju u svačiji stil odijevanja, stoga ne preostaje ništa drugo nego zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova i pronaći nove neodoljive komade!

Tako smo mi odlučili provjeriti što to nudi Reserved i moramo priznati da smo poprilično oduševljeni s ponudom. Kao highlight kolekcije izdvojili bismo chunky modele koje su ove sezone iznimno popularni, a razlog zašto je to tako krije se u njihovom odvažnom i statement izgledu. Naime, spomenute varijante čizama ili gležnjača nosimo na baš sve, od hlača i suknji, pa sve do haljina ili kombinezona. Mogućnost kombinacija je mali milijun, a kada govorimo o bojama, u fokusu su tamniji i zemljani tonovi koji se sjajno uklapaju u jesensko-zimski kolorit.

Naravno, u ponudi se mogu pronaći i visoki modeli koji su odlični za kombinacije s haljinama ili suknjama, ali i gležnjače koje asociraju na kultne marte. Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela iz aktualne Reserved ponude za koje smo sigurni da će vam odmah zapeti za oko, ali i potaknuti na kreiranje zanimljivih modnih priča!

360 kn

360 kn, 500 kn

360 kn

360 kn, 360 kn

460 kn

360 kn, 460 kn

460 kn

500 kn, 600 kn

500 kn

700 kn, 360 kn

Foto: Reserved, Instagram
Objavljeno: 14.10.2021. u 11:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p