TRENDOVI

Ovo su predivni modeli torbi za plažu koje ćete odmah poželjeti!

Stylish i praktične!

Za nešto manje od mjesec dana i kalendarski ćemo zakoračiti u ljetni period godine, a to znači da je sada krajnji trenutak kako biste zavirili u aktualnu ponudu omiljenih brendova i nabavili ključne detalje bez kojih ne možemo zamisliti tople dane. Jedan od takvih detalja je i torba za plažu, a mi ove sezone obožavamo končane i pletene varijante, ali i popularne ‘cekere’!

Pomiriti funkcionalnost i estetiku nije nimalo jednostavno, no nekim od najdražih brendova to vrlo dobro uspijeva. Naime, torba za plažu mora prije svega služiti svrsi, a zatim i izgledom odgovarati našem stilu odijevanja. Kao što smo spomenuli, ovog ljeta obožavamo končane ili pletene varijante jer je riječ o jednostavnim, no upečatljivim modelima koji su praktični te koji svakom ‘morskom’ outfitu podaruju dašak neobavezne boho estetike. Što se tiče boja, obožavamo neutralne zemljane tonove, ali i one vibrantne koji sve podižu, no isto tako, nisu isključene niti šarene varijante koje su kao stvorene za sve one koji se obožavaju poigravati s modom. Unazad nekoliko sezona, brojni brendovi nude i mogućnost personalizacije pa tako i primjerice domaći brend My Choice u svojoj ponudi ima divnu končanu torbu za plažu koju možete upotpuniti svojim inicijalima ili pak s nekom riječi koja vam je značajna.

Budući da je izbor i više nego sjajan, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih torbi za plažu iz aktualne ponude omiljenih brendova!

H&M (24,99 €)

Altuzarra (€695)

Benetton (300 kn)

Zara (150 kn)

Stradivarius (120 kn), Zara (120 kn)

Reserved (200 kn)

JW Anderson (€415)

Stradivarius (150 kn), Reserved (200 kn)

&OtherStories (€59)

&OtherStories (€59)

Zara (300 kn)

H&M (39,99 €)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Stradivarius, &OtherStories, H&M, Net-a-Porter
Objavljeno: 01.06.2021. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p