TRENDOVI

Ovog proljeća nosimo 'starke', a znamo i koji su najtraženiji modeli!

Popularni modeli kojima se uvijek vraćamo!

U modnom svijetu iz sezone u sezonu neprestano svjedočimo nekim novim trenovima koji nerijetko ne potraju duže od jedne do dvije sezone, ali ipak usprkos svemu postoje i oni koji su svoj kultni status 'zabetonirali' davnih dana. Tako su popularne 'starke' model tenisica kojih se ne odričemo baš nikad, a nosimo ih u baš svim kombinacijama.

Converse All Star ili kolokvijalno rečeno 'starke' su mladenačke tenisice koje svakom stylingu pružaju neodoljivo dobro dozu zaigranosti i opuštenosti, a ono što posebno volimo jest i činjenica da ih kombiniramo u raznim varijantama. Ovaj model tenisica najprije smo vezivali uz nešto mlađe generacije i rokere, no sada su 'starke' postale glavna zvijezda chic modnih priča. Volimo ih nositi u kombinaciji s klasičnim trapericama, džemperima ili majicama i oversized kaputima, a jednako dobro izgledaju i kombiniramo li ih sa suknjama ili haljinama. Iako smo navikli na uobičajene jednobojne modele koje dolaze u višoj ili nižoj formi, ovaj brend potrudio se ponuditi modele koji su nadopunjeni zanimljivim i drugačijim uzorcima pa smo sigurni da će baš svatko pronaći model koji najbolje preostaje osobnost stilu, naglašava osobnost te potiče kreativnost prilikom osmišljavanja stylinga.

Budući da smo poprilično sigurni da već imate svoj 'must have' par Converse All Star tenisica, svejedno nije naodmet ponoviti gradivno i zaviriti u aktualnu ponudu, a samim time možda pronaći neki novi stylish model koje ćete kombinirati s lakoćom!

€100

€85

35 €, 62 €

€45

77 €, 95 €

73 €

118 €, 479 €

€57

€90

Foto: Instagram, Net-a-Porter, Farfetch
Objavljeno: 17.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p