TRENDOVI

Ovog proljeća nosimo stylish modne komade s mašnom!

Elegantno, posebno i ženstveno!

Sada kada sa sigurnošću možemo reći da su pred nama sve ljepši sunčani dani, pravi je trenutak da zavirite u aktualnu ponudu najdražih brendova i garderobu nadopunite stylish modnim komadima. Uz već dobro znane klasike kao što su baloneri ili balerinke, ovog puta fokusirali smo detalje, a tada se upečatljive mašne nameću kao neizostavan odabir koji podiže baš svaki odjevni predmet.

Mašne su vrlo statement, drugačije i posebne, a razlog zašto je to tako krije se u sinergiji jednostavnosti i elegancije. Naime, bilo koji modni komad upotpunjen mašnom u svega nekoliko trenutaka postaje zanimljiviji, a činjenica da se mašne s lakoćom prilagođavaju različitim stilovima, dodatno nas potiče da u nadolazećem periodu nikako ne zanemarimo ovaj divan detalj.

Što se tiče komada na kojima volimo vidjeti mašne, nema pravila je na svakom izgledaju apsolutno sjajno. Ipak, haljine ili bluze uvijek su svojevrsni favoriti, ali ne smijemo zanemariti niti primjerice suknje kojima mašna poraduje ‘ono nešto’. Kada govorimo o kombiniranju komada s mašnom, predlažemo se slobodno pustite mašti na volju i upustite se u modno eksperimentiranje koje će pritom naglasiti vaš karakter i osobnost te ono najvažnije, izdvajati iz mase jer upravo su mašne sjajan modni trik ako se želite istaknuti i kreirati nešto drugačiju modnu priču.

Budući da su omiljeni brendovi već predstavili prve proljetne kolekcije, mi smo pronašli nekoliko prekrasnih modnih komada s mašnom i ne sumnjamo da će se svidjeti baš svima!

Valentino (€485)

H&M (15,99 €), Ganni (€185)

H&M (19,99 €)

H&M (29,99 €), Reserved (250 kn)

The Attico (€396)

Zara (30 kn), &OtherStories ($129)

Reserved (80 kn)

Zara (50 kn, 230 kn)

H&M (9,99 €)

Victoria, Victoria Beckham (€310.01), Miu Miu (€890)

Foto: Instgaram, Zara, H&M, Reserved, &OtherStories, Net-a-Porter
Objavljeno: 02.03.2021. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p