DOGAĐANJA

Ovog vikenda smo na HUSH HUSH marketu

Mini jubilej sajma kojeg obožavaju ljubitelji domaćeg dizajna

Ovog vikenda, na poznatoj lokaciji u Ilici 15/1 u Zagrebu održat će se jubilarno, peto izdanje izložbeno-prodajnog sajma –HUSH HUSH market. Ljubitelji domaćeg dizajna na HUSH HUSH-u će i ovoga puta moći razgledati i kupiti proizvode hrvatskih kreativaca koji izrađuju odjeću, umjetnički nakit i modne dodatke, umjetničku keramiku, dizajnerske igračke, ručno rađene dekorativne tkanine ili dekoracije za dom.

Među 16 izlagača predstavit će se Zizou, LP design, Mustre, Torba Bags, Levin Coco, Pepo Stuff, List, Indestructible, Na otoku, Avi Geometric, Oazo ceramics, te Glass land, a prvi put sudjeluju Biljkoborci, Kerefeke, Kištra by Vavra i Marmelo. HUSH HUSH market pokrenule su dizajnerice odjeće Petra Lasić i dizajnerica umjetničkog nakita Zdravka Radić kako bi nadomjestile manjak događaja na kojima se domaći kreativci mogu predstaviti publici te kako bi promovirale hrvatsku proizvodnju i dizajn.

Biljkoborci

Levin Coco

List

'Do sada smo organizirale četiri uspješna HUSH HUSH marketa i uvjerile se da je kvalitetan domaći dizajnerski proizvod ono što kupcima još uvijek nedostaje. Svake sezone sve je veći i interes izlagača, no kapacitet je ograničen pa se trudimo mijenjati ponudu svi sajam učiniti raznolikim. Osim toga, HUSH HUSH market nije samo prodajno mjesto, to je mjesto na kojem će ljudi upoznati naše dizajnere i umjetnike, kupiti ili isprobati njihove proizvode, ali i mjesto na kojem ćemo međusobno razmjenjivati iskustva i ideje', poručuju organizatorice te pozivaju sve zainteresirane da posjete sajam u subotu, 13. travnja od 10 do 21 te nedjelju, 14. travnja od 10 do 18 sati.

ZiZou

Pepo.stuff

Foto: PR
Objavljeno: 09.04.2019. u 11:44
Tagovi: sajam, dizajn

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p