MODNI DODACI

Ovom kolekcijom uljepšajte rujan

Predstavljamo: 600T0GO by Ana Šesto

Suvremena hrvatska fotografkinja Ana Šesto  pokrenula je zanimljiv projekt  naziva 600T0G0 koji objedinjuje njezinu strast za fotografiranjem i  ujedno služi kao odličan trendovski asesoar koji ćete rado nositi ili darovati. Kako bi svoju fotografsku aktivnost približila većem broju mogućih uživatelja, odlučila je fotografije izmjestiti iz uobičajenih izložbenih prostora i primijeniti ih na predmete koji se nose, dodiruju, koriste. Magneti, broševi, torbice, ogrlice, tako su postali pokretna izložba koja na najbolji način prezentira autoričin rad.

Motivi  serije 600T0G0 su raznoliki i na sebi nose mnogo predmeta, situacija, detalja. Na nekima su bicikli koji su autoričin omiljeni motiv, portafoni, stari pisaći strojevi, gradovi i raznoliki objekti koji ispred Aninog objektiva oživljavaju. Većina je potpisana nekim mudrim motom, potpisom, lirskom crticom.  Primjerice Life is like riding a bicycle., One day, you'll be just a memory for some people. Do your best to be a good one.,Life is like an ice-cream enjoy it before it melts...

Prva serija je izrađena od magnetne folije, pa tako magneti koji su najčešće ukras na hladnjaku, mogu postati i ogrlice ili broševi. Svi magneti na sebi imaju UV zaštitu i printani su na kvalitetnom fotopapiru, stoga je njihova dugotrajnost zajamčena.

Više saznajte na službenoj facebook stranici:

www.facebook.com/anasesto600t0g0

Photo: PR

 

Objavljeno: 03.09.2013. u 18:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p