TRENDOVI

Pastelna kombinacija koju ćete obožavati

Style File by Ana Bacinger

H&M

Sezona vjenčanja opasno je već počela, a mi imamo formulu uz koju ćete izgledati senzacionalno! Uskočite u pastelne i puderaste tonove, nabavite šljašteće modne dodatke i izaberite prirodan beauty look!

‘Draga Ana,

kupila sam u H&M-u ovu haljinu za vjenčanje koje će biti u 4. mjesecu. Trebala bih tvoj savjet u vezi cipela koje bi mogla nositi na ovu haljinu. Pošto je vjenčanje u 4. mjesecu odustala sam od sandala jer će biti hladno, pa sam se ipak odlučila za neke zatvorene štikle. Možeš li mi, molim te, predložiti koje štikle bi najbolje odgovarale na ovakvu haljinu? Puno ti hvala, Sandra.’

Draga Sandra,

savjetujem ti da uz ovu slatku haljinu nosiš metalik cipele s popularnom block potpeticom. S obzirom da haljina ima vintage vibru, one su stvorene za nju i dozvoljavaju ti da se dodatno poigraš maštovitom torbicom i nabaciš neku super primjetnu boju ruža na usne. Svakako pripazi na make up - ove sezone vrijedi ono hvale vrijedno pravilo ‘Manje je više’ pa fokus stavi samo na jedan dio lica (moj savjet su definitivno usne u jarkoj nijansi crvene).

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom 'Style File by Ana Bacinger' na: ana.bacinger@fashion.hr.

kombinacija za proljetnu svadbu

RUŽ: Maybelline (Are You Red-dy), TORBA: Asos: 300 kuna), CIPELE: Zara (200 kuna), HALJINA: H&M (249 kuna)

A.B.

Objavljeno: 19.03.2017. u 00:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p