TRENDOVI

Pelerina je i dalje u akciji

Komad koji vremenom ne blijedi

Možda smo i zaboravili na ovaj komad, no on je i dalje na modnom radaru. Elegantan, ženstven i na prvi pogled pomalo nepraktičan za hladne dane koje trenutno proživljavamo. Ipak, street style fotografije su nas i ovoga puta razuvjerile i dokazale kako dobro može izgledati usprkos niskim temperaturama. Ljubav trendseterica prema pelerinama ne blijedi, koliko god je neki noviji trendovi pokušali nadomjestiti.

Zimi će ona odlično funkcionirati s mnogim prijeko potrebnim slojevima, stoga je kombinirati možete doista sa svime. Zbog svoje profinjenosti će se idealno slagati s gležnjačama ili cipelama visokih potpetica, što će ujedno biti proporcionalno dobro složen styling. Odlučite li se pak za lažernost, ravne čizme i velika dnevna torba ili boemski šešir su opcija koju slobodno možete razmotriti.

Bilo da ste klasičarka ili se samo želite odmoriti od trendova koje viđamo svakoga dana, inspirirajte se našim street style izborom i uskočite u prvu pelerinu na koju naiđete.

 

Matea Martek

photos: vanessa jackman, style du monde, street peeper, wayne tippetts, internationalstreetstyle, koh samui, natalie of dutty

 

Objavljeno: 04.02.2014. u 18:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p