TRENDOVI

Pencil suknje kao stylish odabir koji naglašava figuru i pristaje svakom stilu!

Model kojeg se ne odričemo niti zimi!

Suknje su svakako odjevni predmet koji s punim pravom zaslužuje status klasika, a razlog zašto je to tako krije se u njihovoj funkcionalnosti i lakoj prilagodbi brojnim stilovima. Uz ostale modele, pencil suknje nametnule su se kao zanimljiva sinergija opuštenosti i elegancije što ih čini sjajnim komadom koji jednako dobro funkcionira u različitim prigodama i dijelovima dana.

Pencil suknje karakterizira dužina do koljena te uži kroj koji savršeno naglašava liniju tijela ističući ono najljepše. Iako mogu biti i nižeg struka, najčešće su visokog što dodatno pogoduje kreiranju ženstvene figure koja će bez imalo razmišljanja privlačiti sve poglede. Što se tiče dezena i detalja, uz jednobojne varijante, najdraži su nam karirani ili pepita modeli koji stylingu podaruju dinamiku i nešto drugačiji modni potpis, a naravno nisu isključeni niti razno razni printovi poput životinjskog uzorka ili točkica. Kada govorimo o bojama, jesen favorizira tamniji kolorit na čelu sa zemljanim tonovima, ali mi se ne odričemo niti vibrantnih boja koje će svaku kombinaciju učiniti za nekoliko stepenica zaigranijom.

Obuća koju pencil modeli najviše vole definitivno su trendi zimske gležnjače ili visoke čizme, ali vrlo dobro izgledaju i u kombinaciji s tenisicama koje će pencil suknji podariti u posve novo, urbano i casual modno okružje. Unatoč tome što smo sigurni da već imate nekoliko modela u garderobi kojima se uvijek vraćate, nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova jer smo sigurni da će svatko pronaći ponešto za sebe, a kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita!

Uterque (850 kn)

H&M (14,99 €, 34,99 €)

Stradivarius (120 kn)

Zara (180 kn, 200 kn)

Stradivarius (120 kn)

Reserved (80 kn), &OtherStories ($21)

Reserved (200 kn)

Bershka (70 kn, 100 kn)

H&M (39,99 €)

Reserved (240 kn), Uterque (850 kn)

Foto: Instagram, Zara, H&M, &OtherStories, Bershka, Reserved, Stradivarius, Uterque
Objavljeno: 26.10.2020. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p