TRENDOVI

Personalizirane torbe iz Zare apsolutni su hit na TikToku

Torbice s inicijalima koje želimo imati u kolekciji

Već smo se naviknuli da sve češće glavne modne trendove ne postavljaju svjetske piste, već upravo omiljene društvene mreže, u prvom redu TikTok! Ako ste ovih dana barem jednom zakoračili na ovu popularnu društvenu mrežu, onda ste sigurno primijetili da svi pričaju o Zarinim torbama, ali ne bilo kakvim, već o modelima na kojima se nalaze upravo vaši inicijali!

Moramo priznati da rijetko kada možemo odoljeti personaliziranim komadima jer ipak pružaju jedan sasvim drugačiji, nešto osobniji dojam, pogotovo kada je riječ o modnim dodacima. Tako svoje inicijale najviše volimo vidjeti na torbama koje imaju sposobnost zaokružiti baš svaki naš outfit te mu pružiti ono nešto zbog čega se osjećamo mrvicu posebnije. Posebnost personaliziranih modnih dodataka primijetio je i omiljeni high street brend Zara koji iako slovi kao brend koji proizvodi prekomjernu količinu modnih dodataka, a zbog čega se često osjećamo unificirano i stopljeno u masi, čini se kako je Zara ipak uspjela pronaći način da se u njezinim modnim komadima osjećamo posebno. Za sada je usluga personaliziranja torbi dostupna u pojedinim zemljama EU, no sigurni smo da nećemo morati dugo čekati da ova usluga postane dostupna i kod nas! Njezino korištenje je poprilično jednostavno, a sve što je potrebno jest odabrati pojedini model torbe i izabrati željeni natpis koji će na njoj i stajati. Od modela torbi možete birati zaista razne, bilo da je riječ o prostranim i nešto većim modelima, pa sve do nešto manjih varijanti dnevnih torbica koje služe kao prekrasan detalj svakom našem outfitu.

 U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koji se mogu personalizirati, stoga budite u nikom startu kada ova usluga stigne i kod nas!

@laleqv Run don‘t walk #zara #customized ♬ original sound - murda.mel_
@meliha.kyvn love it <3 | #zara #haul #zarahaul #zaramusthave #musthave #name #namebag #tiktok #fy #fyp #fypシ #xycba #personalized #personalizedbag ♬ original sound - aeholland
@mariabento__

Get the personalized zara bag

♬ original sound - nadim sakha

29.99 £, 32.99 £

32.99 £, 32.99 £

32.99 £, 29.99 £

32.99 £, 29.99 £

32.99 £, 32.99 £

Foto: Instagram, TikTok, Zara
Objavljeno: 06.02.2023. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p