MODNI DODACI

Personalizirane torbe posljednji su hit među poznatim damama

Obožavani model s inicijalima potpisuje Fendi
-->

Nakon što je s torbom '2 Jour' i ugraviranim inicijalima svojih vlasnica prije nekoliko godina doslovno 'zarazio' pola modno/estradne scene, Fendi je ove jeseni ponovno uspio pokrenuti pravu malu revoluciju.

Za ambasadorice svog novog projekta, talijanska modna kuća odabrala je uobičajene obožavateljice branda, Sarah Jessicu Parker, Jessicu Biel i Kate Bosworth, te im je na kućna vrata dostavila nove hit modele torbi, s kojih doslovno vrište inicijali poznatih hollywoodskih glumica.

Dugogodišnja i neslužbena ambasadorica Sarah Jessica ubrzo je snimljena na ulicama New Yorka s modelom Fendi Selleria Adele Bag, koji se od torbe dostupne u buticima jasno razlikovao ovim personaliziranim pristupom dizajnu.

Torba napravljena u njenu čast, doslovno je oduševila poznatu glumicu, kao i pjevačice Lady Gagu i Rihannu, koje su se u javnosti pohvalile kako su ušle u krug sretnica kojima je Fendi poslao ove personalizirane modele.

Modna kuća Fendi također je podijelila spomenute torbe modelima s njihove posljednje, proljetne revije pa smo u javnosti već imali prilike vidjeti kako svoju novu ljubimicu kombinira manekenka Ondria Hardin.

Premda iz tjedna u tjedan u rukama celebrityja viđamo sve više primjeraka ovih upadljivih torbi, Fendi još uvijek nije dao do znanja hoće li ove skupe modne poslastice ikada biti dostupne njihovom prosječnom kupcu.

 

H.B.

photo: Bonae L'amour/Damian Bao, Instagram, Splash

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 23.12.2013. u 17:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p