TRENDOVI

Pidžame i spavaćice koje su toliko lijepe da ćete poželjeti u njima izaći van

Modni komadi koji sjajno spajaju udobnost i prekrasan izgled!

Budući da zbog svima nam poznate situacije svoje dane uglavnom provodimo kod kuće, brojni modni komadi u našem ormaru pali su u posve drugi plan. Tako glavnu riječ u našim svakodnevnim modnim izdanjima imaju pidžame i spavaćice koje su postale nova radna odora, stoga nas ne iznenađuje da se sve veći broj brendova okreće upravo prema ovim modelima, a koji su toliko divni da bi ih rado nosili i izvan vlastitog doma!

Iako je pandemija uvelike promijenila baš sve segmente našeg života, svoj veliki trag ostavila je i na modnoj industriji, a u kojoj glavnu riječ ima udobnost. Pidžame i spavaćice slove za najudobnije predmete koje možemo pronaći u svojoj garderobi, pa ne iznenađuje da nam toliko teško pada kada se iz njih moramo skinuti. No, s nekim modelima to ne mora biti slučaj jer su toliko divni da mogu preuzeti ulogu laganog, proljetnog odijela ili pak slip haljine, koja i ovako briše granicu između spavaćice i zavodljive haljine; od nešto suptilnijih modela, gdje dozu elegancije pruža sam materijal, poput svile ili satena, pa sve do nešto razigranijih uzorka s kojima je teško ostati nezamijećen. Također ovi modeli mogu se sjajno uklopiti i u nešto svečanija modna izdanja, a gdje ne trebate puno razbijati glavu oko modnih dodataka jer su potpetice sasvim dovoljne da postignete elegantan i ženstven izgled.

U nastavku smo izdvojili nekoliko modela kojima je zaista teško odoljeti te smo sigurni da neće dugo trebati da preuzmu glavnu ulogu u vašim svakodnevnim modnim izdanjima!

Kleed Kimonos (200 €), (200 €)

Sleeper (290 $), (203 $)

Mango (160 kn), (350 kn)

Zara (300 kn), (230 kn)

Kleed Kimonos (280 €), (280 €)

Mango (160 kn), (350 kn)

Olivia Von Halle (425 €), (460 €)

Mango (350 kn), (250 kn)

Sleeper (285 $), (199 $)

Zara (800 kn), (300 kn)

Nanushka (345 €), (395 €)

Foto: Instagram, Kleed Kimonos, Sleeper, Mango, Zara, Olivia Von Halle, Zara, Nanushka
Objavljeno: 07.04.2021. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p