TRENDOVI

Platforme se vraćaju, a ovo je hit model o kojem se ne prestaje pričati!

Zaboravljeni trend o kojem svatko ima mišljenje!

Već smo naviknuti da nam moda iz sezone u sezonu servira neke nove trendove te iako se ti trendovi nerijetko ponavljaju uz tek sitne preinake, dođe trenutak u kojem se pojavi nešto posve novo. Dakako, to novo nije novo u punom smislu riječi, već je riječ o trendu koji je dugo godina stagnirao. Konkretno, riječ je o platformama, cipelama koje ili volite ili mrzite!

Nakon godina vladavine ‘kitten heel’ modela, platforme se u modni svijet vraćaju na velika vrata, a to nam potvrđuju i brojni poznati svjetski dizajneri. Platforme su model kojeg povezujemo s nešto ekstravagantnijim stilom odijevanja koji koketira s odvažnošću i eksperimentom, ali isto tako platforme mogu biti i vrlo minimalističke. Primjerice, odlučite li se za jednostavno crno odijelo, minimalan nakit i upečatljive platforme, komunicirat ćete jednostavnu i decentnu, no istovremeno vrlo statement modnu priču koja sigurno neće proći nezapaženo. Naravno, platforme kao nadopuna kreativnim i zaigranim stylinzima uvijek su nepogrješiv odabir.

Versace Medusa Aevitas Platform Pumps

Što se tiče ovosezonskog ‘must have’ modela, Versace je zaludio trendsetterice diljem svijeta Medusa Aevitas Platform modelom koji dolazi u četiri dinamične boje. Tako osim klasične crne, možete birati između crvene, žute i pink varijante. Ovaj model cipela nikako nije prigodan za dnevne kombinacije, ali zato kada govorimo o onim večernjim, nema mjesta greški.

Bez obzira za koju se boju odlučili, Versace platforme nosimo uz haljine, suknje, uže ili šire hlače i sl., a mogućnosti je doista pregršt te vam samo preostaje poigrati se s finalnim lookom. Ovaj model, složit ćemo se, nije za svakoga, ali volite li probijati modne granice ili pak patite za nekim davno zaboravljenim trendovima, disco platforme će u svima probuditi bar malo odvažnosti, stoga predlažemo da im svakako pružite priliku, a ne sumnjamo da će to vrlo brzo učiniti i brojni high street brendovi te platforme učiniti cjenovno pristupačnijima!

Foto: Instagram, Versace
Objavljeno: 03.10.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p