TRENDOVI

Platnene tenisice: Nostalgični modeli koji se nose i ove sezone

'Must have' tenisice bez kojih ne možemo zamisliti topliji dio godine

Kada kažemo platnene tenisice na pamet nam prvo padaju popularne starke, zatim i kultni Startas modeli domaćeg brenda Borovo, ali i high street varijacije koje preplave ponude popularnih trgovina čim zatopli. Platnene tenisice su iz sezone u sezonu hit iz više razloga. Prvo ih volimo jer su lagane i praktične, a koliko volimo to što nas vjerno prate na proljetnim i ljetnim avanturama, toliko uživamo i u njihovoj nostalgičnoj estetici koja se odlično slaže s laganijim modnim komadima.

Možemo reći da su All Star Converse vječni klasik među tenisicama općenito, zato je ovo model s kojim ne možete pogriješiti. Kroz godine su bile više ili manje u fokusu trendova, ali u posljednje vrijeme s nekim dizajnerskim izmjenama i varijacijama ponovno su postale apsolutni hit. Ako uzmemo u obzir njihovu popularnost i to što ih se kombinira uz doslovno sve druge modne komade, nije ni čudo da high street brendovi u ponudi uvijek imaju modele inspirirane starkama.

Reserved (22,99 €), Zara (25,95 €)

Zara (25,95 €)

Jednako kultne, samo u razmjeru naših prostora su i startasice. Jednostavna niska platnena tenisica sa šarenim uzorcima sve je što vam treba za ljeto. U ovakvom paru možete se uputiti na bilo koji festival ili u otkrivanje malo nepristupačnijih plaža.

Borovo (33,05 €)

Borovo (30,39 €)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Borovo
Objavljeno: 10.06.2023. u 09:53
Tagovi: tenisice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p