TRENDOVI

Pletene torbice su jedini model koji vam je potreban

Odličan dodatak svakoj kombinaciji!

Kada govorimo o proljetnim danima, možemo se složiti kako je vrijeme za lagane i prozračne kombinacije, a budući da detalji prate odjeću, pleteni dodatci pokazali su se kao jedan od najvećih trendova u nadolazećim danima.

Možemo se složiti kako pletivo zapravo nema svoje godišnje doba jer ga jednako volimo u zimskim hladnim danima, no i u onim vrućim. Ovog proljeća kao ultimativan must nametnuli su se pleteni detalji koje volimo na cipelama, naušnicama, ali i na torbicama. Pletene torbice definitivno odašilju poseban šarm i određeni sanjiv starinski štih koji neodoljivo podsjeća na beskrajne šetnje obalom i lagani povjetarac u kosi. Što se tiče dimenzija, odnosno veličine, volimo one manje, ali u ponudi se nalazi i veći modeli koji su idealni za shopping ili objavljenje obaveza po gradu. Ono što nam se posebno sviđa kod ovih torbica je činjenica kako jednako dobro funkcioniraju i kao dnevni modni dodatak, no i onaj večernji, stoga se radi o komadu s čijom nabavom nikako nećete pogriješiti. Pletene torbice najčešće dolaze u zemljanim tonovima u kojima pleteni materijali u osnovi i jesu, ali high street trgovine nude i pletivo u boji, pa smo sigurni da će svatko pronaći ono što najbolje odgovara njegovom stilu odijevanja. Ovaj odičan model također možete ukrasiti zanimljivim marama te ih na taj način personalizirati, kao i dekorirati ručku i biti sigurni da imate unikatnu i posebnu torbicu koju će mnogi primjetiti.

U nastavku smo izdvojili najljepše modele pletenih torbica iz aktualne high street ponude koje su nas osvojile na prvi pogled.

Reserved (180 kn, 250 kn, 200 kn)

Zara (180 kn, 200 kn)

Topshop (240 kn, 240 kn, 200 kn)

Stradivarius (150 kn, 140 kn, 280 kn)

Uterque (850 kn), Zara (300 kn)

Uterque (550 kn, 650 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Reserved, Topshop, Uterque
Objavljeno: 11.04.2019. u 12:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p