TRENDOVI

Plisirane suknje: 15 divnih modela iz ponude omiljenih brendova

Nepogrješiv odabir koji obožavamo!

Suknje su bez imalo razmišljanja komad koji uvijek izgleda lijepo i atraktivno, a pridodamo li tome i neodoljivi plise detalj, poseban i drugačiji izgled je zagarantiran. Naime, plisirane suknje odavno su se nametnule kao hit komad koji bez obzira na aktualne trendove, baš nikad ne napušta police omiljenih brendova, a ove sezone naglasak je na jednostavnim bojama, ali i uzorcima koji podižu svaku kombinaciju.

Osim samih uzoraka, dizajneri vodećih high street i high end brendova poigrali su se i s dužinama suknji, pa tako osim standardnog midi modela, možete pronaći i plisirane minice, kao i asimetrične komade s kojima se možete poigrati te kretati drugačiji outfit koji će privlačiti sve poglede. Što se tiče kombiniranja plisiranih suknji, volimo ih u dnevnim kombinacijama uz omiljene gležnjače ili tenisice, a one večernje vole cipele na visoku petu i upečatljive detalje.

Dnevne kombinacije također odlično izgledaju uz jednostavne i udobne džempere ili pak basic dolčevite te omiljene oversized kapute, a s druge strane, večernjim outfitima možete podariti glamuroznu notu te odjenuti upečatljiv top i cijelu kombinaciju zaokružiti detaljima koji će oslikavati vašu osobnosti. Plisirane suknje doista su model koji se mora pronaći u svačijoj garderobi, stoga predlažemo da pogledate što trenutno nude najdraže trgovine jer smo sigurni kako ćete pronaći i više od jednog modela koji će savršeno pristajati vašem stilu odijevanja.

U nastavku potražite 15 modela plisiranih suknji prema našoj preporuci!

Zara (230 kn)

Vetements (cijena na upit), Bershka (70 kn)

Bershka (150 kn)

Zara (300 kn), Reserved (180 kn)

Reserved (200 kn)

Akris (cijena na upit)

Bershka (70 kn)

Reserved (250 kn), BITE Studios (cijena na upit)

Uterque (750 kn)

Zara (200 kn), Stradivarius (200 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Stradivarius, Reserved, Zara, Uterque, Net-a-Porter
Objavljeno: 30.01.2020. u 08:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p