TRENDOVI

Podignite kombinaciju kragnom!

Naučite kako da same izradite zlatnu kragnu!
S obzirom da vas je prošli tjedan jako razveselio članak o tome kako da same napravite Petar Pan kragnu ukrašenu biserima odlučili smo vas i danas razveseliti malim tutorijalom u kojem ćete naučiti kako da same od obične i dosadne bijele košulje napravite pravi statement komad! Izvucite iz ormara bijelu košulju koju ne nosite ili uzmite neku staru maminu, bakinu, tatinu ili onu od dečka koja samo stoji u ormaru.

                       

Druga opcija je da se zaletite do second hand dućana i za sitnu lovu kupite košulju za koju vam neće biti žao ako je ukrasite. U dućanu s materijalima pogledajte kakva je ponuda sjajnih materijama i kupite maksimalno pola metra u boji koja vam se najviše sviđa. Ako ne želite da vam kragna bude cijela u boji zlata te vam se više sviđaju zakovice po njoj pronađite u nekom hobby art centru zakovice i lijepilo za tkaninu.

Zlatni materijal izrežite u jednu dugu i široku traku tako da svoju bijelu kragnu na košulji jednostavno obučete u zlatni materijal i fiksirate ljepilom za tkaninu.

Ana Bacinger

izvor: because im addicted

Objavljeno: 15.10.2011. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p