TRENDOVI

Pogledajte najmaštovitije hrvatske kupaće kostime

Zoe leggins vam predstavlja novu kampanju za kolekciju UNDERWATER

Ekskluzivno vam predstavljamo drugu kolekciju kupaćih kostima poznatog hrvatskog brenda Zoe leggings pod nazivom UNDERWATER. U kolekciji nailazimo na četiri različita modela kupaćih kostima obogaćenih paletom boja i različitim maštovitim printevima.

Popratna kampanja inspirirana je stvarnim ženama slaveći njihove različitosti i osobnosti. Svaka od njih zasebna je priča koja svojim vrlinama i manama čini savršenu cjelinu. Sukladno tome, u kolekciji se nalaze različiti modeli - od sanjivih i romantičnih retro modela do bikinija jarkih kolorita i upečatljivih printeva. Modeli su upotpunjeni prozirnim dijelovima čija transparentnost daje nježnu i provokativnu notu, naglašavajući neprekidno gibanje nježnosti i snage, smjelosti i prikrivenosti. Zoe kupaći kostimi izrađeni su od najfinije talijanske lycre, a mogu se pohvaliti i savršenom izradom ponosno noseći etiketu ‘made in Croatia’.

 

 

 

 

Kampanja je nastala u suradnji s modnom fotografkinjom i stilisticom Doris Fatur, dok su se u ulozi modela našle Eva Balažin, Lucija Bravić i sama dizajnerica Tamara Ivić. Make up potpisuje Maja Vizjak, a frizure Ines Cvitan iz studija Ad Astra.

Kolekciju u cijelosti možete pogledati na njihovom webshopu www.zoeleggings.com, kao i na Zoe Leggings FB stranici.

Objavljeno: 18.06.2014. u 14:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p