TRENDOVI

Pokažite svoje noge u vrućim hlačicama

Donosimo vam 15 zgodnih modela iz high street ponude
Vruće hlačice od trapera su pravi ljetni hit već dugi niz godina - osim što nas spašavaju od nesnosnih sezonskih vrućina i u prvi plan ističu noge, one su vrlo svestran odjevni komad, s kojim ćete moći otići na plažu, ali i u večernji izlazak na obali.

Kako biste i vi osmislile idealne ljetne stylinge s ovim vrućim komadom u glavnoj ulozi, za vas smo izdvojili 15 traper hlačica iz ponude high street trgovina.

Zara - 159kn

Razlog više za zaviriti u spomenute dućane jesu velika sezonska sniženja, na kojima ćete vruće hlačice od trapera pronaći već za 100 kuna, a i oni skupocjeniji modeli, koje ste dosad samo 'škicali', također su sniženi na pristupačnu razinu.

H&M - 129kn

Vruće hlačice od trapera javljaju se ove sezone u raznim varijantama; počevši od klasičnih modela, lišenih suvišnih detalja, sve do modela koji će privlačiti poglede printevima i upečatljivim, izvezenim detaljima.

Pull & Bear - 199kn

Ako želite personalizirati običan par vrućih hlačica od trapera, mi vam savjetujemo da se poigrate zakovicama i šiljcima, raznim zakrpama, pa čak i dip-dye tehnikom, i učinite svoje omiljene hlačice jedinstvenima.

Pull & Bear - 129kn

Pull & Bear - 129kn

U našoj galeriji pogledajte izdvojene modele.

 

H.B.
Photo: Bershka, Fashion.hr lookbook, H&M, Mango, Pull&Bear, Stradivarius

 


Objavljeno: 14.07.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p