TRENDOVI

Poseban nakit za sve ljubitelje francuskog šika!

Još jedna divna kolekcija koja osvaja na prvu!

Freywille je lansirao novu kolekciju nakita koja nas je osvojila razigranim koloritom i zanimljivim motivima. Paris Pop je posvećen Parizu , gradu kulture, romantike i ljubavi, a prikazanog kroz maštu slavnog Roberta Delaunaya. Slavi pop art, vizualni i umjetnički pravac koji pokušava umjetnost približiti gledateljima tako da ih aktivno uključuje u stvaranje likovnih djela.

Već je poznato da Freywille umjetnici kao slikarsko platno koriste fini emajl koji obrađuju autentičnom tehnikom emajliranja razvijenom u 18.stoljeću. U središtu svakog komada nakita iz kolekcije Paris Pop naziru se najimpresivnije pariške znamenitosti položene na apstraktne krugove, tj. prstenove svijetlih boja, nalik dugi ili širenju valova zvuka. Ova razigrana kompozicija izgleda poput neobične šetnice s koje se nižu vizure na najveće atrakcije Pariza, poput Eiffelova tornja i katedrale Notre-Dame, Slavoluk pobjede (Arc de Triomphe), muzej Louvre te bijelu baziliku Sacré-Coeur koja dominira Montmartreom, umjetničkim srcem grada.


Svaki komad nakita iz kolekcije Paris Pop uistinu se čini poput čarobne umjetničke minijature koja zrači “joie de vivre”. U to se uvjerila i šarmantna Ana Bacinger koja se odmah zaljubila u ovu Freywille kolekciju nakita te ju odlično uklopila u svoje najdraže jesenske modne kombinacije.


Više informacija o Freywille nakitu pronađite u njihovom Online butiku ili posjetite Freywille butik u Zagrebu, Preradovićeva 2, gdje su već počele limitirane promotivne ponude “Black Friday 2020”.

Foto: PR
Objavljeno: 26.10.2020. u 10:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p