TRENDOVI

Posebne bluze koje divno pristaju svakom stylingu

Romantični i zaigrani modeli koji su nas osvojili na prvi pogled!

Iako su najdraži proljetni outfiti na čekanju, to svejedno ne mora biti razlog da postojeću garderobu ne nadopunite novim stylish komadima. Kada govorimo o kombinacijama za toplije dane, bluze se nameću kao jedan od omiljenih odabira, stoga predlažemo da zavirite u aktualnu ponudu popularnih high street brendova jer smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe.

Bluze su romantične i zaigrane, nježne i upečatljive, stoga ne postoji niti jedan razlog da u svom ormaru nemate barem nekoliko ključnih komada. Glavna posebnost bluza krije se u njihovoj prilagodljivosti različitim prigodama i stilovima, pa tako možete pronaći bluze s neodoljivim točkicama, cvjetnim uzorkom, raskošnim tilom ili pak one potpuno jednostavne i minimalističke.

Baš svaki tip bluze divno pristaje najdražim trapericama ili traper suknji, pa samim time sjajan su odabir za casual dnevne kombinacije. Sve što trebate kako bi kombinacija bila potpuna su ležerne sandale, tenisice ili balerinke te naravno ne zaboravite na detalju u vidu nakita i torbe. Kada govorimo o nešto elegantnijim kombinacijama, bluze vole slip suknje, kao i one plisirane, a u ovaj stil odlično će se uklopiti cipele s block potpeticom. Budući da su pred nama sve topliji dani, a i najdraže ljeto, pravi je trenutak da obavite shopping iz udobnosti vlastitog doma jer ne sumnjamo da će vas ponuda oduševiti.

U nastavku potražite nekoliko ključnih modela bluzi iz trenutne ponude omiljenih high street brendova!

Zara (230 kn)

Bershka (120 kn), Stradivarius (120 kn)

Uterque (850 kn)

Stradivarius (140 kn), Uterque (750 kn)

Zara (200 kn)

&OtherStories (750 kn, 750 kn)

Bershka (190 kn)

H&M (450 kn, 120 kn)

Uterque (750 kn)

H&M (120 kn), Zara (200 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Zara, Uterque, Stradivarius, H&M, &OtherStories
Objavljeno: 02.04.2020. u 13:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p