TRENDOVI

Poslovna odijela za ovu sezonu

Za sve dame koje trebaju poslovni look
Nismo svi te sreće da na posao možemo dolaziti u ležernim izdanjima pa smo se danas odlučili posvetiti svim onim damama koje svoj poslovni look ne mogu zamisliti bez odijela. Bilo ono klasično ili malo pomaknuto, bitno je da je odijelo i da izgleda jako elegantno i poslovno.

   Alice + OliviaDVF

Dolaskom toplih temperatura nastaju prvi problemi jer sva ona odijela koja ste nosile u hladnim mjesecima vas previše griju, a već su vam i lagano dosadila. Iz tog razloga odlučili smo malo pogledati kakva je dizajnerska i high street ponuda te vam predstaviti neka od proljetnih odijela za sezonu proljeće/ljeto 2011. Osim strogih i klasičnih modela, u galeriju smo stavili i nekoliko neobičnih modela za koje znamo da ih dame koje rade primjerice u banci nažalost neće moći isfurati jer sadrže ultra kratke hlačice, no toliko su nam divna da smo ih morali izdvojiti.

  DKNYCarven

Kako nositi poslovna odjela ove sezone? Najbolje će izgledati u kombinaciji sa ultra prozračnim košuljama ili laganim bluzama, a skroz su simpa i uz pamučne majice. Od obuće predlažemo otvorene sandale ili mokasinke, a od nakita masivne ogrlice koje će podići kombinacije koje su jako jednostavne.

U galeriju smo stavili nekoliko poslovnih odijela za sezonu proljeće/ljeto 2011., a vi se same odlučite koje vam se najviše sviđa!

Ana Bacinger

Objavljeno: 26.05.2011. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p