TRENDOVI

Poslovne kombinacije kao stvorene za visoke temperature

Inspiracija za novi radni tjedan

Kao da osmišljavanje savršenog outfita nije dovoljno veliki izazov, visoke temperature nam dodatno stvaraju još veću muku. No, ono što dodatno komplicira cijelu situaciju su i pravila poslovnog svijeta, koja često znaju biti ograničavajuća kada je moda u pitanju, stoga u nastavku pogledajte kako to rade omiljene Instagram djevojke!

Kada je poslovno odijevanje u pitanju, važno je fokusirati se na modne komade koji će biti nešto prozračniji. Kako je naša poslovna svakodnevica poprilično užurbana, potrebno je udobnost staviti na prvo mjesto te si tako olakšati ispunjavanje svih dnevnih zadataka s našeg dugačkog popisa. Veliki broj radnih mjesta ne dopušta kombinacije koje uključuju kratke hlačice i topiće koji su često omiljeni ljetni odabiri, no zato u svoje outfite možete uvrstiti nešto duže hlače šireg kroja, a koje ćete pak kombinirati prozračnom košuljom ili topom u istoj nijansi, a na koji ćete dodati sako. Ovakvim kombiniranjem vrlo jednostavno postižete poslovni look koji je istovremeno elegantan i opušten.

@deborabrosa

@shotfromthestreet

@shotfromthestreet

Također ako vaše radno mjesto to dopušta, traperice mogu biti izvrstan odabir budući da se vrlo lako kombiniraju s baš svim komadima koje imate u ormaru, stoga spas od visokih temperatura možete pronaći i u prozračnim bluzama koje su ove sezone ljepše no ikada.

@shotfromthestreet

U poslovni svijet su već odavno zakoračile boje, pa se odvažite na modne kombinacije koje će itekako biti upečatljive i to kombinirajući nježne, pastelne tonove koji su apsolutni hit sezone. Nešto duže haljine također možete uvrstiti na svoju listu poslovnih kombinacija, budući da je riječ o svijetu koji je poslovnu strogoću još davnih dana ostavio iza sebe. Također cipelama odredite želite li kreirati look koji će biti strogo poslovni kombinirajući ravne neupadljive espadrile ili pak nešto ležerniji u vidu sandala.

@notjessfashion

@notjessfashion

@wethepeoplestyle

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.06.2019. u 00:00
Tagovi: ŽENSKA MODA, moda

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p