TRENDOVI

Poslovni look za ovo proljeće

Što obući na posao?

Svake sezone pojave se neki novi trendovi koje svaka od nas s velikim zadovoljstvom prihvati.

Kad su poslovne kombinacije u pitanju, ipak postoji neka umjerenost i bezvremenska elegancija pa ovdje ne morate muku mučiti da li ćete biti trendi. Standardni i klasični komadi su broj jedan kad je poslovni look u pitanju, a za ovo proljeće vam savjetujemo da ga začinite zgodnim detaljima i nekim neobičnim komadom.

Savjetujemo vam da garderobu oplemenite dobrim blazerom, jednim klasičnim te jednim oversized. Kad su boje u pitanju, naš je savjet da za posao birate nježne i zagasite nijanse, predlažemo puderaste boje, sivu, bež i naravno crnu.

AsosTopshop

Blazere kombinirajte uz tamne traperice ili još uvijek popularne harem hlače, a ispod njih nosite T-shirtice za ležerniji izgled ili elegantne bluze kad morate biti dotjerane.   

Većina nas muku muči sa odabirom cipela za posao, lijepo je imati petu, a opet ako vam posao ne dopušta zbog stajanja ili hodanja da ste u petama potrebna je alternativa. Tu dolaze uvijek lijepe i moderne balerinke ili sve popularniji muški modeli cipela. I jedne i druge nosite kako na hlače tako i na suknje i haljine, garantiramo vam da dobro izgleda!

U galeriju smo stavili 30 komada za poslovni izgled, a vi se odlučite koji od njih odgovaraju vašem stilu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.03.2010. u 20:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p