MODNI DODACI

Poštarske torbe koje će pojednostaviti vaš život

Riješite se torbi pretrpanih nepotrebnim sitnicama

Poznato je kako žene prirodno teže natrpavanju svojih omiljenih torbi gomilom u biti nepotrebnih sitnica, a dojam se na kraju svede na to da one prije sliče vreći s kamenjem, nego modernim primjerkom koji savršeno upotpunjava dnevni look. Ako ste se prepoznale u ovom opisu, što je lako moguće, budući smo sve mi s vremena na vrijeme pravi hrčci skladištari, vrijeme je da si skinete težak kamen s leđa.


Trenutno ne postoji moderniji način za učiniti to od dobre poštanske torbe. Svim ženama koje sa sobom nose gotovo cijeli ormar, ova torba činit će se kao drastičan potez, no jednom kada ju nabavite shvatit ćete koliko je ona pametnije i praktičnije rješenje. Osim što vas zbog svojih proporcija prisiljava da suvišne sitnice ostavite kod kuće, ona i ono malo težine što nosite ravnomjerno raspoređuje, zahvaljujući dugom remenu koji se obično namjesti preko tijela.


Ukoliko vam je teško riješiti se suvišnih sitnica i ponijeti samo 5 stvari u poštanskoj torbi, budite realne prema sebi i nekoliko puta se zapitajte što vam je zbilja neophodno za provesti dan u gradu? Na kraju će se popis suziti na mobitel, novčanik, ključeve i nešto make upa, a vaša mala poštanska torba neće izgledati kao da je bomba pala na nju. U trendu su brojne varijante, s dugim i kratkim ručkama, ovalne ili četvrtaste, jarkih i neutralnih boja, kao i klasične crne.


U našoj galeriji možete pogledati ponudu poštanskih torbi u izvedbi poznatih brendova i odlučiti se već danas za kupovinu jedne takve.

 

H.B.

Photo: refinery29

Objavljeno: 03.08.2011. u 15:23
Tagovi: Torbe, torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p