TRENDOVI

Posudi stil Charlotte Casiraghi

Sviđa vam se stil poznate princeze? Pronašli smo komade u kojima možete postići njezin izgled!
Charlotte Casiraghi teško ćete zamijetiti u mladenačkoj kombinaciji koja je tipična za mlade djevojke poput nje. Charlotte se naime odijeva u elegantne kombinacije koje su primjerene njezinoj tituli princeze Monaca, no u svaku kombinaciju unsese dašak svježine. Ona je savršen primjer kako mora izgledati mlada djevojka na visokoj poziciji pa nam je danas poslužila za inspiraciju ukoliko se u neko skoro vrijeme spremate na poslovno druženje, elegantnu večeru ili na neku manifestaciju na kojoj se od vas očekuje da izgledate profinjeno i elegantno.

Dok Charlotte nosi Chanel kostimiće od buklea, naš prijedlog dolazi iz Zare. Princeza se najčešće drži klasike, no naša kombinacija je definitivno spoj ultra modernih komada. U kombinaciji divnog kaputića i fantastične crne suknje izgledati ćete sjajno, pogotovo ako ispod crvenog kaputića odjenete sofisticiranu bluzu s peplum detaljem koja će dodatno naglasiti vaš struk. Od obuće savjetujemo gležnjače u boji crvenog vina koje će cijeloj kombinaciji dati cool prizvuk.

Ako vam se sviđa stil Charlotte Casiraghi zavirite u našu galeriju i pronađite komade u kojima ćete izgledati poput nje!

Ana Bacinger
Objavljeno: 12.11.2012. u 19:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p