TRENDOVI

Posudi stil Christine Centenere

Sviđa vam se njezin stil? Pronašli smo komade u kojima možete postići njezin izgled!
Njezinu sliku sigurno ste zamijetili na svakom street style blogu jer Christina Centenera je naprosto genijalna kada su modne kombinacije u pitanju! Urednica Harper's Bazaara miljenica je među modnim blogerima jer su njezine kombinacije uvijek savršene i modnom oku zanimljive. Najčešće je uspoređuju sa trendsetericom s Upper East Sidea, Oliviom Palermo, te podjednako obožavanom i omraženom hollywoodskom stilisticom Rachel Zoe, no po našem mišljenju je Christina neusporedivo bolja od obje spomenute dame, a njezin stil bismo opisali kao minimalistički sa hrabrim pomakom. Tamne boje njezina su strast, posebno crna i siva, a uz njih je najčešće možete vidjeti u nekim zemljanim tonovima.

Za danas smo odlučili posuditi njezinu kombinaciju u kojoj avijatičarska jakna ima glavnu ulogu. Uz jaknu ova modna urednica spojila je naizgled nespojive cipele i postigla još jedan fantastičan styling!

Ako vam se sviđa stil Christine Centenere zavirite u našu galeriju i pronađite komade u kojima ćete postići njezin izgled!

Ana Bacinger

Objavljeno: 10.10.2011. u 17:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p