TRENDOVI

Posudi stil Peony Lim

Sviđa vam se stil ove blogerice? Pronašli smo komade u kojima možete izgledati poput nje!

Poeny Lim pratimo već jedno poduže vrijeme, a prošli tjedan detaljno smo vam je predstavili u našoj rubrici naziva Ikona stila (Ikona stila: Poeny Lim). Iako je zasad samo modna blogerica i privlači pažnju streetstyle fotografa i modnih medija, uvjereni smo da je pred mladom Peony Lim odlična modna karijera. Poeny s nevjerojatnom lakoćom nosi trendove, no genijalno ih kombinira na svoj način i tako stvara upečatljive odjevne kombinacije koje  bi velika većina mladih trendseterica rado sama nosila.

Iako ovih dana na sebi želite imati što je manje moguće odjeće i uvjereni smo da bi najradije vrijeme proveli na plaži u kupaćem kostimu, veliku većinu sutra čeka novi radni tjedan pa vam donosimo jednu bezvremensku kombinaciju ove chic modne blogerice koju možete bez problema odjenuti na posao ili za neko ležerno druženje. Bijele hlače nametnule su se kao must have ove tople sezone, a slično je i sa traper košuljom. Ako cijeloj kombinaciji dodate primjetne platforme na visoku petu, a kosu ukrasite šarenom maramom u plavim tonovima - uvjeravamo vas da nećete proći nezamijećeno.

Ako vam se sviđa stil modne blogerice Poeny Lim zavirite u našu galeriju i pronađite komade u kojima ćete postići njezin izgled!

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.06.2012. u 12:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p