TRENDOVI

Posudi stil Rachel Zoe

Sviđa vam se njezin stil? Pronašli smo komade s kojima možete izgledati poput nje!

Ok, Rachel Zoe vjerojatno je velikoj većini zanimljivija na crvenom tepihu ili u onom njezinom prepoznatljivom vintage điru, s velikim krznenim prslucima i bundama. No posuditi taj njezin stil za ove tople dane  bilo bi ipak malo pretjerano, pa smo pronašli casual Rachel u kombinaciji koju će svaka od vas bez velikih problema dobro isfurati!

Rachel nije jedna od onih koje nose uske traperice, ona fura široke trapezice ispod kojih obavezno izviruju otkačene platforme. Za dnevni odlazak u grad Rachel je nabacila T-shirt s zgodnim printom i preko toga stavila crni prsluk. Naš prijedlog prsluka nešto je hrabriji od onog za koji se Rachel odlučila, no baš poput njezinog savršeno funkcionira s cijelom kombinacijom. Rachel je poznata po tome što iz kuće ne izlazi bez predimenzioniranih naočala, pa svakako nabavite jedne. Ok, mi si ne možemo prištiti Birkin torbu koju fura poznata stilistica, ali veliku crnu, kožnu torbu ili već imate ili ćete nabaviti!

Ako vam se sviđa ovaj, casual stil Rachel Zoe, zavirite u našu galeriju i pronađite komade s kojima ćete izgledati poput poznate američke stilistice!

Ana Bacinger

Objavljeno: 22.06.2009. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p