TRENDOVI

Posudi stil Sarah Jessice Parker

Zavirite u našu galeriju i posudite njezin stil!

Kako se trenutno snima drugi nastavak mega popularnog Sex i grada, stvarno je vrijeme da posudimo stil glavne glumice Sarah Jessice Parker. Sarah je prava ikona stila, trendseterica i žena za čijim stilom većina nas uzdiše. Pa kako izgledati poput nje? Sarah je hrabra i ne boji se eksperimentirati odjećom i stilovima te uvijek na sebi ima komad koji privlači pažnju.

Jedna od posljednjih kombinacija u kojoj je snimljena na snimanju Sex i grada privukla je našu pažnju prvenstveno zbog traperica koje ima na sebi. Nažalost nismo uspjeli pronaći iste, no uz malo kreativnosti imat ćete unikatan komad u svom ormaru. U Topshopu smo naišli na zanimljive prošarane traperice, a da bi izgledale kao od Parkerice sve što vam treba su zakovice koje ćete našiti na njih. Sarah se privatno ne skida iz Uggsica, pa ako ih još nemate, obavezno ih nabavite! Još jedan zanimljiv detalj je vintage rajf za kosu koji izgleda jednostavno fenomenalno na njezinim dugim uvojcima.

Ako vam se sviđa stil Sarah Jessice Parker zavirite u našu galeriju i pronađite komade s kojima ćete izgledati poput nje!

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.11.2009. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p