MODNI DODACI

Poznate dame vole Givenchy Pandora torbu

Omiljeni model furaju Kate Beckinsale, Alessandra Ambrosio i mnoge druge
Givenchy Pandora jedna je od onih torbi koja uvijek nekako prođe ispod radara šire modne publike, no brojne poznate dame s druge je strane apsolutno obožavaju. Ova praktična torba jedinstvena dizajna na sceni je već nekoliko godina, a da se u nju definitivno isplati investirati, već odavno je shvatio i kreativni tim branda zadužen za asesoare, koji ovu torbe svake sezone odijeva u novo ruho po pitanju boja i tekstura.


Prošetate li njujorškim Barneyjsom, u njegovim ćete prostorijama pronaći pravo malo carstvo Pandora torbi, među kojima je doista teško otići doma samo s jednim favoritom. Razlog tome je iznimno bogata ponuda koja nudi modele izrađene od lagane kozje ili teleće kože s krokodilskim uzorkom, a uz ove teksturom bogate modele, tu je i nešto luksuzniji izbor od tretirane pitonove kože, za koji je potrebno izdvojiti 4,000 dolara. I sve to, naravno, u cijelom spektru najljepših boja.


Model Pandora karakteriziraju dva velika patentna zatvarača i jedan plitki džep s prednje strane torbe, a činjenica da se može nositi i u ruci i preko ramena zahvaljujući dugačkom remenu oduševila je Alessandru Ambrosio, koja se od svog primjerka u sivoj boji s uzorkom krokodila ne odvaja već mjesec dana. Viktorijina anđelica nije jedina koja kuću ne napušta bez Pandore, jer glumica Kate Beckinsale ovom je modelu vjerna već dvije godine i dosad je nabavila već nekoliko njegovih primjeraka u raznim bojama.

Zvjezdanoj listi pridružile su se i modeli Daphne Groeneveld i Dorothea Barth Jorgensen, pjevačica Shakira te glumice Lily Collins, Hillary Duff i Leslie Bibb, a kako izgledaju njihove Pandora, provjerite u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Barneys, forum.purseblog.com, the coveted-com

Objavljeno: 12.11.2012. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p