TRENDOVI

Praktični proljetno-ljetni outfiti koje već sigurno imate u ormaru!

Obožavamo ih sve!

Iako se nalazimo u neobičnom periodu godine te se ne možemo ponašati onako kako smo navikli, to svejedno ne znači da u potpunosti moramo zabraviti na lijepo odijevanje i najdraže modne kombinacije. Naime, pred nama su divni topli dani, a boravak na otvorenom sa sigurnom distancom sjajan je način očvršćivanja organizma i poticanja boljeg raspoloženja, stoga nema nikakvog razloga da te trenutke ne provedete u najdražim outfitima.

Unazad nekoliko mjeseci shopping se je sveo isključivo na onaj online, stoga ne čudi što se možda do sad i nismo pripremili za nadolazeće dane kao što je to inače slučaj. Bez obzira na to koliko je online kupovina zabavna i praktična, vidjeti i opipati odjeću uživo uvijek je bolja opcija. Ipak, sigurni smo da i bez kupovine u ormaru već sad imate odlične modne komade pomoću kojih možete kreirati stylish proljetno-ljetne kombinacije i zablistati u casual, a upečatljivim modnim odabirima. Odabir s kojim ne možete pogriješiti svakako su suknje u svim mogućim varijantama i jednostavne majice. Običan bijeli T-shirt i ove sezone nameće se kao must have komad, pa predlažemo da svoj što prije izvučete iz ormara. Osim suknji, volimo i opuštene culottes modele hlača u kombinaciji s fluidnim bluzama i košuljama, ali i topovima kad temperature to zahtijevaju. Naravno, neizostavne su i haljine kao odjevni predmet koji je vrlo lako prilagodljiv različitih stilovima i prigodama, a može jednako dobro funkcionirati u sportskim i elegantnim kombinacijama.

Kako bi vaše novo-stare kombinacije bile što bolje, u nastavku smo izdvojili nekoliko streetstyle primjera omiljenih svjetskih trendsetterica za koje ne sumnjamo da će poslužiti kao odlična inspiracija i poticaj!

Objavljeno: 02.05.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p