TRENDOVI

Pravo je vrijeme za udobne i tople šalove, a ovo su najljepši modeli koje trenutno možete kupiti!

'Must have’ zimski dodatak!

S dolaskom nešto nižih temperatura, idealan je trenutak za kupnju novog šala koji je tu da nas prije svega grije, a zatim i upotpuni kombinaciju na stylish način. Tako se šal zapravo nameće kao dodatak bez kojeg ne možemo, stoga ako već niste, predlažemo da što prije zavirite u aktualnu ponudu najdražih brendova i kolekciju upotpunite novim modelom.

Sigurni smo da se možemo složiti kako dobrih šalova nikad dosta, što zbog njihove funkcionalnosti, a što zbog estetskog dijela. Aktualna ponuda omiljenih brendova već je prepuna ovog odličnog modnog dodatka, a nama su za oko zapeli predimenzionirani modeli s uzorcima. Naime, odaberete li takav šal, ostatak kombinacije može biti u potpunosti minimalistički. Isto tako, nešto suptilnije varijante šalova idealne su za sve one koji vole decentan stil s pokojim naglašenim detaljem.

Nadalje, dobar šal je ulov kojeg ćete sigurno nositi dugi niz godina, stoga osim u ponudu popularnih high street brendova, nije loše zaviriti niti na high end police te nabaviti primjerice Acne Studios šal koji je vrlo poseban, upečatljiv i dugotrajan. Stoga, kako bismo vam olakšali odabir i suzili izbor, u nastavku potražite nekoliko stylish modela šalova za koje vjerujemo da će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil odijevanja!

Stradivarius (100 kn)

&OtherStories (€ 69)

H&M (9,99 €, 59,99 €)

Reserved (160 kn)

Stradivarius (100 kn)

H&M (9,99 €), Stradivarius (120 kn)

Zara (150 kn)

Acne Studios (€240)

Reserved (120 kn), Straadivarius (120 kn)

Reserved (120 kn)

Zara (180 kn)

Loro Piana ($1,100), Acne Studios (€200)

Bershka (120 kn)

&OtherStories (€ 59)

Bershka (120 kn, 100 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Reserved, H&M, Stradivarius, Acne Studios, Net-a-Porter
Objavljeno: 08.01.2022. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p