TRENDOVI

Predivan baloner koji ćete nositi još puno sezona!

Model koji ostavlja bez teksta!

Modni trendovi su nas naviknuli da iz sezone u sezonu svjedočimo novim 'must have' komadima. Ipak, u moru novih i neki starih trendova koja se vraćaju na velika vrata, postoje određeni odjevni predmeti koji s punim pravom uživaju status klasika te jednako dobro izgledaju u brojnim kombinacijama bez obzira na aktualne modne novotarije.

Možemo se složiti kako je baloner modni klasik koji svaka žena mora imati u ormaru. Čar ovog komada krije se u njegovoj strogoj formi koja se tako lako prilagođava raznim potpuno oprečnim stilovima što ga zapravo čini multifunkcionalnim komadom.
Baloner je zapravo jedno veliko modno platno koje jednako dobro funkcionira u poslovnim prigodama, dnevnim casual varijantama, kao i elegantnim izdanjima, pa nema razloga da garderobu ne nadopunite novim kvalitetnim modelom koji će potrajati još dugi niz sezona.

REMAIN Birger Christensen baloner

Baloner je očekivano tijekom godina naišao na sitnu dekonstrukciju pa tako danas nailazimo na razne zanimljive varijante koje su usprkos svemu zadržale onu početnu estetiku ovog kultnog komada. Budući da obožavamo klasiku s pomakom, za oko nam je zapeo doista poseban baloner danskog brenda REMAIN Birger Christensen koji se ističe izrazito zanimljivom konstrukcijom te efektnim, a u isto vrijeme klasičnim i minimalističkim detaljima. Ovaj drugačiji model je jedan od onih komada koje ćete nositi vječno te upravo zato u njega se isplati uložiti.

Što se tiče kombiniranja, mogućnosti je mnogo i možete se odlučiti za jednostavne varijante s omiljenim trapericama i basic puloverima, a u sve uklopiti omiljene tenisice ili gležnjače. S druge strane, ovaj model izrazito dobro pristaje i ženstvenim kombinacijama koje uključuju suknje, haljine i ciple s potpeticom. Također, model brenda REMAIN Birger Christensen možete upotpuniti i detaljima kao što je primjerice marama te ga tako personalizirati na prvi način.

Foto: Instagram, REMAIN Birger Christensen
Objavljeno: 28.01.2021. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p